RF1, de la LD Systems – detalii + pret

By | December 10, 2013

Multi nu isi permit luxul de a-si face un studio, si din fericire, exista o solutie destul de buna, oferita de Adam Hall (LD Systems). Nu stiu voi, dar eu am stat si m-am gandit. Cand apare o inventie de genu, stai si te gandesti “de ce nu i-a venit inainte nimanui ideea?” sau “de ce nu mi-a venit mie ideea asta?”.

In orice caz, nu Adam Hall e cel care a descoperit aceasta solutie, ci sE Electronics (Reflexion Filter). Adam Hall doar ca a facut-o sa fie accesibila si celor cu buzunarele mai intrate la apa.

RF1, de la LD Systems, compus dintr-un panou acustic, cu o forma semicirculara, care poate fi montat pe suportul microfonului nostru, folosind un alt accesoriu pentru a-l putea prinde, a fost realizat pentru a elimina reflexia sunetului, zgomotele, reverb-ul sau ecourile. Odata eliminate aceste inconveniente, sunetul vocal va fi mai sec, brut, asa cum trebuie.

 

RF1 permite o mai buna inregistrare, chiar si in conditii mai putin favorabile, fara a ne mai preocupa de lipsa acusticii incaperii.

Pret aproximativ: 400 de lei.

2 thoughts on “RF1, de la LD Systems – detalii + pret

  1. Pingback: T.Bone Micscreen - detalii + pret « Arta sonora Arta sonora

  2. Pingback: T.Bone Micscreen – detalii + pret | Arta sonora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.