Care este cel mai bun program audio pentru inregistrari?

By | August 15, 2012

Pornind si continuand de la articolul de aici, una dintre cele mai frecvente intrebari este: Care program audio este cel mai bun pentru inregistrari?

Intrebarea asta genereaza discutii fara sfarsit, confruntari, sabii, cutite… Oricum, pe de alta parte, sunt persoane care inca nu s-au decis ce program sa foloseasca si incep sa ceara pareri pentru a sti ce s-aleaga.

Dupa multe rasfoiri, mi-am dat seama ca NU exista cel mai bun program (la fel ca aici). Sunt o multime, iar alegerea e strict personala. Preferintele sunt ca si gusturile (la o adica sunt sinonime). Lui x ii place culoarea albastra, lui y verde si tot asa.

Scopul acestui articol este acela de-a va intreba:

 • Ce program folositi?
 • La ce il folositi?
 • Ce vi se pare unic la el?
 • Ce altceva va atrage atentia? Ce ati schimba la el?
 • Credeti ca e usor de folosit sau?

Va invit sa va dati cu parerea. Parerile voastre pot fi utile pentru cei care sunt la inceput :).

 

7 thoughts on “Care este cel mai bun program audio pentru inregistrari?

 1. Ciprian

  Cel mai bun este cel pe care stii sa-l utilizezi cel mai bine 🙂

  Reply
 2. Duhu

  Eu lucrez in Cubase 5, inregistrari/mix/master. Nu stiu daca are ceva unic, dar m-am invatat cu el. La inceput am lucrat in clasicul, si prea cunoscutul Adobe Audition (3) (inclusiv Cool Edit Pro, primele versiuni, dar asta cu multi ani in urma).

  Reply
  1. ArtaSonora Post author

   Si eu am inceput cu puiul, Cool Edit, iar in prezent folosesc Adobe Audition (3). Am folosit si Cubase, dar nu ne intelegem, imi place AA si la el raman.

   Reply
   1. Duhu

    Cu AA parca e mai usor (mult mai usor) la editare. E mai maleabil, daca pot spune asa.

    Reply
 3. meddle

  Adevarul e ca si eu am inceput cu Cool Edit Pro, apoi AA… care e foarte intuitiv, lucrezi usor cu el, cand am inceput sa invart Cubase… am luat-o de la zero, nu este asa de intuitiv, sau poate daca inveti intai Cubase nu ti se mai pare intuitiv AA… oricum, cel care isi face treaba si stii sa lucrezi in el, e cel mai bun 😉

  Reply
 4. Alex

  Eu am inceput cu acoustica mixcraft 6……nu stiu sigur daca ar avea ceva unic dar eu m-am invatat cu el si acum mi se pare destul de usor de folosit.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.